Verbeter de Soft Skills-training van uw medewerkers

Verbeter de Soft Skills-training van uw medewerkers

Of je nu traint voor wedstrijdzwemmen, voor het eerst situps leert doen, of gewoon geïnteresseerd bent in hoe je je algemene soft skills kunt verbeteren – feedback is cruciaal voor je succes. Het kan moeilijk zijn om te weten waar u moet beginnen als u net begint met soft skills-training. Zoals altijd wil je er zeker van zijn dat je het meeste uit elke trainingssessie haalt. Feedback is belangrijk in elke sport en vooral bij het werken aan fysieke vaardigheden. Hier zijn 10 tips om het te krijgen – in soft skills-training lees meer.

zachte vaardigheidstraining

10 tips om het te krijgen – 5 tips – om het voor elkaar te krijgen: communicatie is van cruciaal belang in elke relatie, of het nu tussen een coach en een zwemmer of tussen ouder en kind is. U moet duidelijk, beknopt en attent zijn in uw communicatie van alle feedback naar uw atleten, coaches of ouders. Het belang van feedback in soft skills-trainingen is goed gedefinieerd, aangezien de resultaten die deze vaardigheden zullen opleveren ook goed gedefinieerd zijn. Probeer in de communicatie met coaches en ouders de zaken zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te houden. Maak je geen zorgen als ze niet alles begrijpen – in de feedback moet je ze een duidelijke uitleg geven waar de feedback over gaat.

9 tips om het te krijgen – 9 tips – Verbeter uw werknemers: communicatie en positieve bekrachtiging gaan hand in hand, en veel professionals noemen dit de basis van hun carrière. Om betere werknemers op te bouwen, moet u voortdurend met uw werknemers communiceren om hen aan te moedigen en te helpen hun soft skills te ontwikkelen. Een manier om de competenties van uw medewerkers te verbeteren, is hen dezelfde of vergelijkbare competenties aan te leren. Wanneer werknemers in staat zijn om competentieopbouwende taken met succes te voltooien en aan anderen door te geven, zullen ze zich meer gewaardeerd voelen en zullen ze anderen eerder op de hoogte stellen van hun prestaties en de verbeteringen die ze hebben aangebracht.

Meer informatie: https://www.anker-kompas.nl/