bitcoins

Hoe krijg je bitcoins zonder kosten

Bitcoin kopen (BTC) met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester Als u de vraag hebt gesteld, hoe u Bitcoins online kunt krijgen, dan komt u waarschijnlijk meerdere websites tegen die beweren u manieren te bieden. Maar vaker wel dan niet, deze sites zijn niets anders dan oplichting. In dit artikel zullen we uitleggen wat het nodig heeft om veilig en privé uw handen op de meest gewaardeerde virtuele valuta – Bitcoins. Met dat in gedachten, laten we op een paar manieren bewegen dat je dit kunt doen.

 

Privé-sleutelportefeuilles: dit is de meest voorkomende manier waarop mensen hun handen op bitcoins halen zonder te hoeven omgaan met enig midden.

Kortom, privé-sleutelportefeuilles functioneren hetzelfde als elke andere portemonnee – u hebt een wachtwoord en een geheime sleutel. Het verschil ligt in het feit dat uw privétoetsen binnen uw portemonnee zelf worden bewaard, in plaats van op een openbare computer zoals een website. De privétoetsen kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw geld wanneer u ze veilig nodig hebt. Het nadeel van dit soort portemonnee is de moeilijkheid om het te handhaven en je wachtwoord te herinneren. Als u ook een gratis portemonnee-service gebruikt, zijn de kans groot dat de wachtwoorden worden opgeslagen op bestanden die kunnen verloren of gewijzigd, wat leidt tot uw geld.

 

Copay Wallets: Copay is een van de meest populaire en veelgebruikte vormen van privé-sleutelportefeuilles.

In een Copay-portemonnee houdt u uw privésleutels in de software. Met deze software kunt u het geld van uw lokale account rechtstreeks naar uw bitcoins, veilig overbrengen. Deze optie is geweldig voor mensen die een offsite-transactie willen hebben, zoals het betalen van rekeningen, of fondsen overbrengen van een bestaande portemonnee die bitcoins ondersteunt, maar toch wil de veiligheid en privacy die alleen een privésleutel kan bieden.

 

Android-portefeuilles: terwijl er geen gratis Android-versie van een privé-sleutelportefeuille is, hebben veel ontwikkelaars portefeuilles gemaakt voor de Android-telefoon die u kunt downloaden. Ze zijn gratis en bieden veel van de functies die u zult vinden met een gewone bitmap-portemonnee, zoals het controleren van de geschiedenis door de geschiedenis uit te geven, het saldo in realtime weer te geven en zelfs u uw privésleutels en munten rechtstreeks uit uw Android-telefoon te kunnen exporteren Het enige verschil is dat u de toepassing naar uw Android-telefoon moet downloaden, wat een lichte ergernis is in vergelijking met de anderen. U kunt ook uw geld uit uw Android-portemonnee exporteren naar een gewone bitmap-portemonnee. De twee vergelijken echter redelijk goed aan elkaar.

 

Web Web Portefeuilles: Veel mensen die tegenwoordig vinden dat ze een vorm van webportefeuille nodig hebben omdat ze veiliger zijn dan gewone websites. Veel webportefeuilles, zoals Web Walters of Online Wallets, kunt u een wachtwoord maken om toegang te krijgen tot uw fondsen. Dit beveiligingsniveau kan veel hoger zijn dan u zult vinden met gewone bitmap-websites, wat betekent dat u extra maatregelen moet nemen om uw particuliere gegevens en financiën te beschermen. Een online portemonnee is een van de veiligste manieren om je geld te bezorgen. Niet alle online portefeuilles zijn echter even veilig en ze bieden u niet altijd de beste bescherming.

 

Ruilen: Het enige dat u echt hoeft te doen om dollars te kopen bij uw Localbitcoins Exchange is om hun desktop-applicatie te downloaden en meldt u vervolgens aan bij uw account. Eenmaal daar, krijgt u uw portemonnee. U kunt dan kiezen welke munten die u wilt kopen, uw privé-sleutelinformatie in te voeren en klik uiteindelijk op Kopen om het geld van uw computer naar uw portemonnee over te dragen. Uw LoceBitcoins-uitwisseling kan ook een optie bieden om online dollars te kopen, wat een geweldige manier is om de uitwisselingskosten te overwinnen.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl